17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Kuřecí delikatesa

Název Množství a jednotka
kuřecí stehna 4 ks
bílý pepř
sůl

marináda

Název Množství a jednotka
olej 3 lžíce
hořčice 1 lžička
kečup 1 lžíce
worchestrová omáčka 1 lžíce
rum 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience
oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 03 h.
Vaření: 40 min.
Jarča



Postup
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.
Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej, hořčici, kečup, worcesterskou omáčku, rum, med, prošleháme a přidáme mletý kmín, bílý pepř a vše promícháme. Stehna posolíme a naložíme do připravené marinády. Necháme odležet 3 hodiny.
Na pánev dáme olej a stehna smažíme ze všech stran do měkka. Pokud je třeba mírně podlijeme vodou nebo vývarem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Salát s ředkvičkami a fenyklem

Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept

RECEPTY

Knedlíčky do polévky

Postup: Do misky vklepneme celé vajíčko, mírně jej osolíme, okořeníme špetkou... zobrazit recept

RECEPTY

Pečená zelenina

Postup: Malou dýni hokkaido umyjeme, vydlabeme semena a nakrájíme na proužky o tloušťce... zobrazit recept

RECEPTY

Líčka na žampiónech

Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept

RECEPTY

Španělské ptáčky

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Plátky hovězího masa naklepeme - můžeme použít... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

Il Mercato

Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...